Welcome !!!

Καλως ήλθατε

Tο NET-HOME CLUB αναπτύσσεται πανελλαδικά, και φιλοδοξεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο CLUB μελών, με παραγωγούς και καταναλωτές, δημιουργώντας δικό της κανάλι διανομής προϊόντων και υπηρεσιών με κύριο σκοπό να παράσχει μοναδικά και αποκλειστικά προνόμια στα μέλη του, όπως: ικανοποίηση των καταναλωτικών αναγκών τους μέσω ενός μοναδικού εκπτωτικού καταλόγου σε συνεργασία με επιλεγμένες επιχειρήσεις σε όλη την Eλλάδα.
Πρόσβαση με προνομιακές τιμές σε προϊόντα, τα οποία διατίθενται μέσω καταλόγου του NET-HOME , αποκλειστικά στα μέλη του. Προσωπική χρήση επιλεγμένων εκπτωτικών υπηρεσιών και παροχών.
Επιπλέον σκοπός του NET-HOME είναι: η προβολή, προώθηση, οργάνωση, υποστήριξη και εκπαίδευση των μελών του και η παροχή σε αυτά δυνατοτήτων αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών η δημιουργία και διάθεση υποστηρικτικού υλικού, η διάθεση βιβλίων και οπτικοακουστικών μέσων, η προώθηση πρωτοποριακών ιδεών, η χρήση έξυπνων καρτών για πρόσβαση στο Ηλεκτρονικό κατάστημά της και σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Tο NET-HOME στοχεύει στην οικονομική ανεξαρτησία των μελών του , μέσα από την ένταξή τους στο σύστημα " ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ " που εφαρμόζει, το οποίο βασίζεται στην αλληλενέργεια των σχέσεων μεταξύ των μελών και την ομαδική προσπάθεια.

Σχόλια